Français

 
 
Zoek fokkers of rasclubs

 

Hier vindt u adressen van fokkers die gedurende de laatste 5 maanden nesten hebben aangegeven.

Vermelding in rubriek Info Baby Dog: enkel mits in achtname van de reglementen.

  • Voor de clubs, klik HIER.

Maar waarom niet eerst even de tijd nemen om volgende informatie en raadgevingen te doorlopen.
Enkele minuten die gedurende de volgende 15 jaar veel invloed op uw leven kunnen hebben...

Klik hier, om direct verder te gaan met zoeken

Speciaal Offerte aageboden door ROYAL CANIN aan de nieuwe eigenaars van een LOSH-stamboomhond


Bezinnen alvorens te beginnen
De aanschaf van een hond is geen beslissing die lichthartig mag genomen worden. Een hond is een levend wezen en heeft nood aan gepaste aandacht en verzorging. Ga niet impulsief te werk en stel u eerst volgende vragen: kan ik de nodige tijd vrijmaken om met hem te gaan wandelen, om zijn vacht te verzorgen; kan ik de kosten dragen van zijn voeding en van de dierenarts, wat doe ik met hem tijdens de vakantieperiodes... Neem de tijd om een goede fokker te vinden. Een hond is geen wegwerpartikel. Hij zal gedurende jaren deel uitmaken van uw gezinsleven, uw aandacht opeisen... en in ruil zal hij u zijn vriendschap schenken. De aanschaf van een hond moet met overleg gebeuren.

Het belang van een stamboom
Iemand die zich heeft laten verleiden door een kleine, schattige puppy , die een jaar later uitgegroeid is tot een enorme kolos, kan voor een probleem komen te staan. Had die persoon geweten wie de ouders van de pup waren, dan had hij dit probleem kunnen voorzien.
[ meer ]
 
Een ras uitkiezen
Hoe moet ik een hondenras kiezen dat het meest aan mijn verwachtingen zal voldoen? Er zijn verschillende criteria waarmee men rekening moet houden: grootte, gewicht, karakter van de hond...
[ meer ]

Belangrijke raad en informatie vóór u een fokker bezoekt
Aan welke voorwaarden moet men voldoen om op de fokkerslijst te komen? Welke zekerheid biedt een stamboom ? Waarop uw aandacht richten bij een bezoek?
[ meer ]